Cambrils posa en marxa tres punts de càrrega per a vehicles elèctrics

11.08.2015

L'Ajuntament de Cambrils ha posat en marxa tres estacions de càrrega de vehicles elèctrics. Es tracta de les primeres estacions de recàrrega del fabricant Ingeteam instal·lades per l'empresa Etecnic a tot l'Estat, que permeten que dos vehicles es puguin carregar alhora, independentment de quina sigui la seva tipologia de càrrega.

Redacció TINET/Ajuntament de Cambrils. Dues estacions es troben ubicades al carrer Robert Gerhard, al costat del Patronat de Turisme i permeten la càrrega de bicicletes, motocicletes i cotxes electrics. N'hi ha una tercera situada a la Plaça de la Vila, per a la recàrrega de bicicletes elèctriques. Qualsevol vehicle elèctric, sigui de presa europea o de presa domèstica, pot utilitzar algun d'aquests punts.

Cambrils i Reus són les úniques ciutats del Camp de Tarragona que disposen d'aquests punts de càrrega gestionats de forma pública. Els nous punts de càrrega permetran Cambrils ser un municipi per a fer aturada per aquells que vulguin viatjar durant les seves vacances amb vehicle elèctric.

Per tal de poder utilitzar aquests punts, cal disposar d'una targeta RFID que emet el propi Ajuntament. La targeta s'ha enviat de forma gratuïta a totes les persones que tenen vehicles censats a Cambrils, però tots aquells que ho desitgin, poden adquirir la targeta de forma gratuïta a l'OAC de l'Ajuntament, a les oficines d'APARCAM, al Patronat de Turisme o a la Policia Local. Un cop l'usuari disposi de la targeta t-ELÈCTRIC, pot fer ús del sistema.

La potència de càrrega de cada estació permetrà fins a 7,4 kW amb connector Mennekes, per cada vehicle connectat.