Cambrils presenta la seva oferta formativa amb cursos sobre noves tecnologies i en línia

S'ofereixen més de 40 cursos per facilitar l’accés al coneixement i al desenvolupament professional

02.09.2015

Redacció TINET. Les regidories d’Ensenyament i Ocupació i Cultura de l'Ajuntament de Cambrils han presentat la guia formativa 2015-16 amb tota l'oferta de cursos i tallers promoguts des del consistori. La guia, editada en paper i consultable per Internet, inclou un total de 40 cursos i tallers programats.

Pel que fa als cursos de TIC, amb la intenció de fomentar l’ús de les noves tecnologies i apropar-les a tothom, s’han programat els següents: Informàtica bàsica, Word inicial, i Excel inicial. D’altres cursos de caire informàtic que es faran són: Disseny de jocs amb Game Marker per tal d’aprendre a crear videojocs sense coneixements de programació, Gestió de xarxes socials a l’empresa (Community Manager) i Entorn d’aplicacions Google per a empreses. També s’ha organitzat un curs d’iniciació a la fotografia professional que inclourà sortides fotogràfiques i pràctica amb el programa Photoshop.

A més, atesa la gran acollida rebuda en els darrers programes, es torna a oferir dins de l’àmbit de comerç el curs de creació d’una botiga de comerç electrònic que permet aprendre a crear i gestionar una botiga per vendre productes  per Internet.

El període de matriculació per a tots els cursos inclosos en la guia formativa s’ha iniciat aquest 1 de setembre. Per a la majoria d’ells, es pot realitzar la matriculació on-line a través del portal d’inscripcions a cursos i tallers www.cambrils.cat/inscripcions. La majoria d'activitats s'ofereixen a preus assequibles i, en alguns casos, subvencionats.

Formació a distància

Des d’Aula Mentor Cambrils es segueix oferint un seguint de cursos a distància a través d’un sistema de formació còmode, flexible i de qualitat, dirigit a les persones adultes, que desitgin ampliar les seves competències personals i professionals. La matrícula és oberta permanentment i no hi ha límit de places, per això és una bona alternativa que complementa i/o amplia l’oferta presencial de cursos de l’Ajuntament de Cambrils.

L’oferta actual es composa de 61 cursos entre idiomes, informàtica, emprenedoria, instal·lacions, educació, salut, energia, ecologia, medis audiovisuals, cultura i formació en general, així com cursos d’hoteleria i turisme i Administració i Gestió.