Convocat el segon concurs d'Instagram de la Festa Major de Montblanc

31.08.2015

Redacció TINET. Des d'aquesta setmana els aficionats a Instagram disposen de la informació necessària per participar en el segon concurs a Instagram de la Festa Major de Montblanc, que aprofita el gran seguiment d'aquesta xarxa social basada en les fotografies de milions d'usuaris. La nova convocatòria coincideix amb l'entrega de premis del concurs del Dimecres Tapa.

La proposta de la primera edició del concurs sorgí l'any passat del CTIC Montblanc Digital i comptà amb el suport de l'Oficina de Turisme de Montblanc i la regidoria de Festes de l'Ajuntament de Montblanc. Enguany es repeteix el model que va funcionar bé el 2014. Les bases es poden consultar al web www.montblancmedieval.cat.

Per poder participar, els igers han de compartir fotos realitzades durant la Festa Major 2015 i que es poden etiquetar del 5 al 13 de setembre. Cal ser seguidor del compte @montblancmedieval i utilitzar els hashtags #montblancmedieval i #fmmontblanc15.

Hi ha dues categories: fotos diürnes i fotos nocturnes de la Festa Major. El guanyador de la categoria diürna s'endurà un terminal smartphone de 4,5”. Qui guanyi a la categoria nocturna obtindrà una tauleta digital de 7”. Aquests premis són gentilesa de CIDE i Copimac. La resta de premis, gentilesa de l'Ajuntament de Montblanc, són per al segon premi, quatre tiquets de degustació a Safrània; per al tercer, quatre entrades a Clickània; per al quart, dos tiquets de degustació a Safrània, i per al cinquè, dues entrades a Clickània.

Els dies 16 i 17 de setembre es publicaran al compte d'instagram @montblancmedieval les cinc imatges finalistes de cada temàtica. S'escollirà com a guanyadora la que hagi obtingut més "m'agrades" fins a les 22h. del dia de publicació.

Finalistes al #dimecrestapa15

La setmana passada va acabar el concurs fotogràfic a Instagram que han organitzat conjuntament l'Oficina de Turisme de Montblanc i l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de la Conca de Barberà per tal de reflectir moments de la celebració del Dimecres Tapa de Montblanc. En total, s'han assolit més de 150 imatges participants.

Les fotos penjades entre el 15 de juliol i el 26 d'agost calia etiquetar-les amb els hashtags #montblancmedieval i #dimecrestapa15 com a mínim, i el concursant havia de ser seguidor del compte @montblancmedieval. Hi havia dues categories: Gastronomia i vins, on el protagonisme havia de ser de les tapes i/o els vins, i Popular, on s'havia de veure la participació de la gent.

El dijous 27 i el divendres 28 els usuaris d'Instagram van votar els cinc finalistes de cada categoria a través del compte de l'Oficina de Turisme de Montblanc. Els resultats van ser els següents:

  • Gastronomia i vins 1r : @edelweisflordenieve / 2on: @anneta27 / 3r: @jmzamoraz / 4t: @apubill / 5è: @david_solephotos
  • Popular 1r: @vega_poblet / 2on: @janetjbp / 3r: @jokat66 / 4t:@macrotecnia / 5è: @jrblavi

Els primers finalistes han estat premiats amb un circuit termal al Balneari de Vallfogona de Riucorb, a la Conca de Barberà. La resta de premis consistien en tiquets de degustació a la fira Safrània, entrades a Clickània, visites guiades a Montblanc i exemplars de la Guia Turística de Montblanc. Tots els premis han estat gentilesa de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de la Conca de Barberà i de l'Ajuntament de Montblanc.