Crearan el primer IgersMap de Tarragona

30.07.2014

Quines serien les ubicacions de la ciutat on portaríeu un amic instagramer que us visités perquè hi fes una imatge de 10? Aquesta pregunta resumeix l'essència del projecte que els instagrames de tarragona @igerstgn han llençat com a repte per a tots els igers de la ciutat: la creació d'un mapa: l'#igersmpatgn que reuneixi les millors imatges de la ciutat, tot mostrant "una nova Tarragona, amb uns altres paràmetres, aquells que intressen als igers!" La fita es vol fer coincidir amb els preparatius d'una nova trobada d'Igers de la ciutat el dia 8 de novembre.

Els organitzadors asseguren que serà el primer IgersMap del món i conviden a la participació per a confeccionar-lo. Per això proposen que s'enviïn al correu igerstgn@gmail.com fins a 5 imatges de les 5 localitzacions de Tarragona que donen més resultats fotogràfics, detallant-ne la localització exacta. Poden ser llocs coneguts, però també llocs per descobrir, racons que fotogràficament són destacables però que no acostumen a sortir a les guies turístiques.

La iniciativa compta amb el suport del Patronat de Turisme de la Diputació de Taragona Costa Daurada, Argos Serveis Culturals i Estrella Damm. Entre els participants se sortejaran premis, que es lliuraranel dia de la Trobada, moment en què s'inaugurarà el pirmer IgersMap del món.