Desenvolupar-se amb èxit a Internet, amb una nova edició de la TINETaula

Uns 800 alumnes d'una quarentena de municipis de les nostres comarques es beneficiaran d'aquesta activitat formativa de la Diputació que assoleix la sisena edició

24.09.2015

TINET ha posat en marxa la sisena convocatòria de la TINETaula, una activitat formativa, gratuïta i itinerant de la Diputació de Tarragona, adreçada als municipis de menys de 4.000 habitants de la demarcació. Aquesta acció  vol  afavorir l’assoliment de coneixements sobre les Tecnologies de la Informació i la Comunicació i Internet entre el conjunt de la població. 

Redacció TINET. La Junta de Govern de la Diputació de Tarragona ha aprovat la relació de les entitats locals que participaran en la sisena edició de la TINETaula,  que ja podeu consultar.  L’activitat  es duu a terme en col·laboració amb els ajuntaments i en aquesta edició arribarà a un total de 39 municipis i una Entitat Municipal Descentralitzada de les comarques tarragonines. 800 alumnes podran beneficiar-se de la TINETaula, que està especialment adreçada a aquells grups de població que tenen un accés més complicat al coneixement i a l’ús de les noves tecnologies.

L'activitat es fa amb la col·laboració dels ajuntaments dels diferents municipis, que faciliten les instal·lacions i participen en la difusió de l'activiat i en el procés  d'inscripció. La Diputació de Tarragona es fa càrrec del subministrament i muntatge del material necessari per poder impartir els cursos i també del material docent i d’un professor per desenvolupar l’activitat formativa, que es posarà en marxa el darrer trimestre de l'any.

El contingut i els destinataris

L'objectiu global dels cursos de la TINETaula és aportar als alumnes els coneixements bàsics i les habilitats necessàries per a desenvolupar-se amb èxit amb les TIC i Internet, sigui en dispositius de sobretaula i portàtils, com en tauletes i telèfons mòbils.En questa edició s'ofereixen  40 activitats de la TINETaula. Cadascuna té 9 sessions de durada distribuïdes en dues setmanes consecutives i es contempla impartir dos cursos: Internet multidispositu i Participa a les xarxes socials.

Curs Internet multidispositiu: destinat a tothom que vulgui iniciar-se o aprofundir en la navegació per Internet i conèixer les eines bàsiques de la Xarxa des de diferents dispositius, com l’accés, el correu electrònic de TINET, la sincronització de continguts... amb especial atenció en les aplicacions i l’ús de tauletes i mòbils.

Curs Participa a les xarxes socials: adreçat a usuaris avançats que volen participar a Internet mitjançant la creació i la gestió de diferents perfils socials i del servei de blogs de TINET, sigui de l’àmbit personal, d’entitat o d’empresa.

Accediu a l'apartat del nostre lloc web per a conèixer més sobre aquesta activitat.