«Digikama», gimcana digital a Reus

13.06.2014

El proper dia 5 de juliol tindrà lloc pel centre de Reus, la Digikama, una gimcana digital que la regidoria de Cultura i Joventut ha organitzat com a activitat dels darrers dies de la festa major de Sant Pere i dins el marc de festivals d’estiu i activitats d’estiu per a joves.

La proposta preveu una gimcana tradicional per equips amb l’objectiu d’anar superant diferents proves i reptes, amb el suport d’una tauleta mòbil amb una aplicació específica que permet utilitzar diferents eines o veure en tot moment la classificació pròpia i la dels altres equips, la qual cosa permet participar en una gimcana més interactiva.

Per participar a aquesta activitat cal inscriure’s prèviament com a grup d’unes 6 a 8 persones i a cada grup se’ls facilitarà una tauleta, que és l’eina principal de la gimcana. Els participants preferentment hauran de ser joves, però no és un requisit indispensable. La inscripció tindrà un preu simbòlic d’entre 8 i 10 euros per grup i ja es pot realitzar per internet o bé presencialment al Casal de Joves.

Els participants hauran d’anar superant diferents proves pel centre de Reus on hauran de realitzar diferents proves: fotografies, preguntes, codis QR, realitat augmentada, vídeos... Cada prova pot tenir un guanyador i també hi haurà un guanyador final de tota la gimcana, que obtindrà un premi final.

Per més informació es pot consultar el web: joventut.reus.cat.