El webmail de TINET es renova

17.02.2015

El proper dimecres, 25 de febrer, aquells que habitualment entreu al servei de Webmail a través de la portada de TINET experimentareu canvis en la interfície, ja que accedireu a la darrera versió del correu web. Aquest canvi es porta a terme amb la finalitat d'adaptar el servei a les vostres necessitats i aportar noves funcionalitats i millores perquè en pugueu treure el màxim profit.

Accés al WebmailRedacció TINET. Amb aquest canvi en l'accés al Webmail a través de la portada, TINET finalitza el procés de renovació del seu webmail per accedir al correu des de qualsevol ordinador o dispositiu mòbil. El nou Webmail presenta una interfície més clara i intuïtiva i compta amb una nova i millorada versió adaptada a les petites pantalles dels telèfons intel·ligents i les tauletes tàctils.

Amb l’objectiu d’adaptar el servei a les vostres necessitats, hem ampliat les funcionalitats i introduit diverses millores: hem eliminat tots els problemes d’incompatibilitat detectats amb alguns navegadors, hem incorporat un nou calendari associat al correu i hem millorat el directori de contactes. A més, ara podreu gestionar els missatges a través de fils de conversa i redactar-los us serà més senzill amb un nou editor de text.

El nou Webmail també millora l’acció d’adjuntar fitxers: ara podreu adjuntar diversos alhora (fins a 15 megues) de manera més ràpida i amb la possibilitat de fer-ho simplement arrossegant els elements.

Si encara no heu accedit al nou webmail de TINET, ho podeu fer ara mateix a través de l'accés directe: webmail.tinet.cat. Amb el primer accés, els correus electrònics i els contactes que tenieu en l'antic webmail se us migraran automàticament al nou Webmail i, a més, rebreu un correu electrònic de benvinguda.

Necessiteu ajuda?

Tot i que el canvi no us hauria de plantejar cap problema, des de TINET hem preparat un petit manual d'ajuda per aquells usuaris que puguin necessitar un cop de mà o aclarir algun dubte en qualsevol moment.

Recordeu, també, que teniu a la vostra disposició el Centre d'Atenció a l'Usuari. Podeu sol·licitar ajuda als nostres tècnics a través de diverses vies: el nou formulari web, per correu electrònic a l'adreça tecnics@tinet.cat, per telèfon al 977244007 o presencialment a la nostra seu ubicada a tocar del Palau de la Diputació.

Trobareu tota aquesta informació, i més, a la secció Aujda del web de TINET: www.tinet.cat/serveis/ajuda.

Accés a la interfície antiga

Els usuaris que ho desitgin encara podran utilitzar durant unes setmanes la interfície antiga del correu web (Webmail Clàssic). L'accés es podrà fer a través de l'enllaç habilitat a la pàgina del servei.

Sobre el correu electrònic de TINET

El servei de correu electrònic de TINET ofereix una bústia de fins a 2 gigabytes de capacitat total, accessible des de qualsevol ordinador o dispositiu mòbil a través del webmail i configurable en la majoria de gestors de correu (Thunderbird, Outlook, Mail...). El correu permet la recepció i enviament de correus electrònics (amb adjunts) de fins a 15 megabytes.

Entre altres característques del servei, destaca la possibilitat de redireccionar el correu a una altra bústia, la possibilitat de configurar un missatge de resposta automàtica de vacances o l'obtenció d'una adreça sota un domini .cat o d'un subdomini municipal.

A més, en el camp de seguretat, disposa de protecció antivirus i d'un servei d'antispam integrat i gestionable a través del propi webmail. L'accés al correu web es realitza mitjançant una connexió segura (https).

El fet de tractar-se d'un servei ciutadà i de proximitat garanteix als seus usuaris suport personalitzat a través del Centre d'Atenció a l'Usuari per realitzar gestions relatives al compte. Algunes d'aquestes gestions també es poden realitzar en línia, com ara reactivar el compte (després de tres mesos d'inactivitat) o canviar la contrasenya.

El correu electrònic de TINET és un servei gratuït ofert per la Diputació de Tarragona adreçat a la ciutadania del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. Per obtenir-ne un, només cal sol·licitar l'alta a TINET a través del web.