Es convoca el primer concurs d'Instagram de la festa major de Montblanc

Els premis són un telèfon intel·ligent i una tauleta tàctil

28.08.2014

Des d'aquesta setmana els aficionats a Instagram disposen de la informació necessària per participar en el primer concurs que es fa en ocasió de la Festa Major de Montblanc, que aprofita el gran seguiment d'aquesta xarxa social basada en les fotografies de milions d'usuaris.

Cartell del 1r concurs d'Instagram de la Festa Major de MontblancLa proposta sorgeix del CTIC Montblanc Digital i compta amb el suport de l'Oficina de Turisme de Montblanc i la regidoria de Festes de l'Ajuntament de Montblanc. Les bases es poden consultar als webs www.montblancdigital.cat i www.montblancmedieval.cat

Per poder participar, els igers hauran de compartir fotos realitzades durant la Festa Major 2014 que es poden etiquetar del 5 al 14 de setembre. Cal ser seguidor de @montblancmedieval i utilitzar els hashtags #fmmontblanc #montblancmedieval i #montblancdigital

Hi ha dues categories: fotos diürnes i fotos nocturnes de la Festa Major. El guanyador de la categoria diürna s'endurà un terminal smartphone de 4,5”. Qui guanyi a la categoria nocturna obtindrà una tauleta digital de 7”. Aquests premis són gentilesa de CIDE i Copimac. Els quatre finalistes de cada categoria tindran una visita guiada gentilesa de l'Oficina de Turisme de Montblanc.

Aquest és el segon concurs de l'Instagram que s'organitza enguany a Montblanc, després del de la Setmana Medieval. A finals de setembre se'n presentarà un altre coincidint amb Clickània.