Firefox assoleix 4000 milions de descàrregues dels seus populars complements

29.01.2015

Els complements per a Firefox han assolit els 4000 milions de descàrregues. L'èxit d'aquest navegador, el tercer més utilitzat al món, té molt a a veure amb el fet que es tracta d'una eina independent i de codi lliure que ofereix -a més- un ventall amplíssim de complements i la capacitat de personalitzar-ne l'aparença. Uns expliquem quines són les extensions més populars i què hi podeu trobar tot triant i remenant.

Montse Jaraba / TINET Firefox és un navegador web lliure desenvolupat a partir del projecte Mozilla. Destaca per la seva senzillesa i funcionalitat, que pot multiplicar-se utilitzant els complements posats a disposició dels usuaris de manera gratuïta a través del seu web (Complements / Add-ons). Aquests han assolit molta popularitat per les seves prestacions i la seva comoditat a l'hora d'instal·lar i gestionar.

Els responsables del projecte Mozilla han donat a conèixer amb xifres una fita històrica dels seus complements. La satisfacció està justificada, perquè ja s'hi han fet 4.000 milions de descàrregues. L'èxit no és casual. La seva component de navegador independent i de codi lliure basat en la feina de milers de desenvolupadors voluntaris que milloren dia a dia el projecte ha permès comptar  -en l'actualitat- amb un catàleg ingent de complements: un total de 18.000. Firefox ofereix, a més, temes que permeten personalitzar l'aparença del vostre navegador. Doncs bé, ja n'hi ha comptabilitzats 369.000.

Al web de Mozilla trobareu totes les extensions, podreu cercar-les i incorporar-les de manera senzilla i efectiva al vostre navegador Firefox. Si teniu curiositat, podeu repassar les extensions més populars. Us presentem algunes de les més destacades.

Adblock Plus

Us permet bloquejar la publicitat i canviar la manera com es visualitza la web sense l'intrusisme d'aunciants.
Aquí teniu un breu resum en vídeo per saber com fuciona i com instal·lar-lo

Video DownloadHelper

La manera més senzilla de descarregar i convertir vídeos de pàgines web procedents de llocs com Youtube, entre d'altres. També funciona per a galeries de fotografies i arxius d'àudio.

Flagfox

Mostra la bandera del país corresponent a la ubicació del servidor de la pàgina web visitada i ofereix nombroses eines com per exemple controls de seguretat de webs, whois, traduccions, validacions i molt més...


Us recomanem que visiteu la pàgina, ben completa, que Firefox té sobre els seus complements i exploreu les diferents categories per a conèixer molts més i treure'n profit d'aquest esplèndid catàleg que us permet millorar la vostra navegció.

Seguretat i privadesa, valors insígnia de Firefox

La seguretat és una de les qüestions on el Firefox hi posa més èmfasi. Ens dóna protecció en front de la pesca electrònica (el cas de les webs falses de bancs) i contra el programari espia.  Inclou un sistema d'actualització del programa que ens avisa de les possibles actualitzacions de seguretat.

Mozilla és actualment una de les companyies d'Internet millor considerades en la privadesa de les dades dels seus usuaris. Per aquest motiu aporta en productes com Firefox eines que et poden ajudar a controlar millor les teves dades mentre navegues. A més de la navegació privada amb l'opció de finestra d'incògnit, Mozilla incorpora funcions com No vull que se'm segueixi.