Formació per a joves sense feina que volen emprendre en l'àmbit de les TIC

La Diputació de Tarragona, en el marc dels programes de Garantia Juvenil, impulsa cursos sobre tecnologies de la informació i la comunicació entre joves que no tenen feina i volen emprendre en aquest sector

11.02.2016

El programa de Garantia Juvenil dipta.cat dóna l'oportunitat als joves, que no treballen i no estan formant-se, a participar en cursos per a l'emprenedoria i l'autoocupació relacionats amb les TIC. Aspectes com la gestió empresarial, la gestió de xarxes socials o la creació de webs es tractaran en els cursos que tindran lloc en dues edicions al Camp de Tarragona i a les Terres de l'Ebre, amb 20 joves a cadascuna. 

Redacció TINET. Poden accedir a aquests cursos joves d'entre 18 i 29 anys, amb formació o sense, inscrits al Fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil. Podeu consultar més informació sobre aquest curs a l'apartat Garantia Juvenil del lloc web de la Diputació.

A més d'aquest curs, el programa Garantia Juvenil dipta.cat compta amb una àmplia oferta formativa, d'orientació i assessorament adreçada a aquest col·lectiu de joves que volen emprendre per autoocupar-se.  A més, la Diputació col·labora amb l'Ajuntament de Tarragona en el programa L'esport, una oportunitat per a emprendre, que promou la creació d'empreses relacionades amb l'àmbit de l'esport, aprofitant l'impuls que els Jocs Mediterranis 2017 aportaran a aquest àmbit.

Per obtenir més informació sobre els diferents cursos i tots els detalls per optar a participar-hi, us podeu posar en contacte amb la unitat de Polítiques Actives d'Ocupació, enviant un correu electrònic a pao@dipta.cat o trucant al 977 296 691.

La Garantia Juvenil és una iniciativa europea per reduir l'atur juvenil, en la qual la Diputació treballa a través de l'àrea de Recursos Humans i Polítiques Actives d'Ocupació. Aquests projectes estan subvencionats pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb els Programes Integrals de Garantia Juvenil.