GDG Tarragona organitza una nova trobada amb les darreres novetats de Google i ponències locals

13.07.2016

I / O Extended Summer EditionRedacció TINET. El Grup de Desenvolupadors Google de la província de Tarragona (GDG Tarragona) organitza per al proper divendres, 15 de juliol, el I/O Extended Summer Edition a FiraReus. A la jornada es donarà un repàs al més destacat presentat a la keynote de Google realitzada a San Francisco. Es comentaran novetats i l'estat de situació d'alguns dels projectes de Google.

Però el més destacat de la jornada seran les ponències locals. Es podrà gaudir de l'experiència de professionals TIC del territori i membres actius de la comunitat GDG Tarragona, que explicaran tecnologies, eines i metodologies de gran interès i utilitat per als assistents.

La primera ponència anirà a càrrec de Jordi Pujol, que explicarà les funcionalitats de Gitlab. Gitlab és una eina de gestió de projectes amb integració contínua i registre Docker, tot en un. També es realitzarà una demostració de com muntar el nostre propi Gitlab on-premise amb una imatge Docker.

La segona ponència tractarà precisament sobre Docker, una eina que facilita el desplegament d'aplicacions dins de contenidors Independents dins d'una mateixa instància de Linux. La xerrada anirà a càrrec de Santiago Frias.

Les inscripcions són gratuïtes i es poden realitzar mitjançant el portal web http://ioextendedreus.eventbrite.es