Google I/O Extended 2014 - Tarragona

Activitats a Tarragona entorn la conferència de desenvolupadors de Google més important de l'any

20.06.2014

El proper dia 25 i 26 de juny tindrà lloc a San Francisco la conferència de desenvolupadors de Google més important de l'any. És un esdeveniment en el qual es presenten les novetats pel que fa a tecnologia i a dispositius que es veuran al mercat en uns mesos. En passades edicions es van presentar els dispositius Nexus, les Google Glass, Google Plus, Android ADK, Smart TV, entre d'altres. A San Francisco s'arriben a congregar 6000 persones de 60 països.

Per apropar aquesta experiència a aquells que no tenen l’oportunitat d’assistir al Google I/O de San Francisco, el GDG Tarragona, per tercer any consecutiu, organitza el Google I/O Extended.

Els Google I/O Extended són esdeveniments que tenen lloc a diferents ciutats del món en paral·lel i es viuen en directe les presentacions i sessions formatives que ofereixen els enginyers de Google des de San Francisco. L’any passat el Reus Google I/O Extended va ser escollit per entrar en directe per videoconferència des de Reus a San Francisco durant la keynote.

El Tarragona Google I/O Extended l’organitza el GDG Tarragona i TarracoDroid amb la col·laboració del Institut Vidal i Barraquer i el patrocini de Google, i tindrà lloc els dies 25 i 26 de juny a l’auditori del Vidal i Barraquer.

Què ofereix el Google I/O Extended del GDG Tarragona?

Durant les jornades es podrà veure en directe per streaming la keynote que es durà a terme a San Francisco on es realitzaran les presentacions més esperades (Google Glass, Android Wear, KitKat 4.5, Tango…?).

També hi haurà espai per a conferències tècniques locals realitzades per desenvolupadors d’aquí on ens explicaran com fer aplicacions per Smart TV, com reconèixer objectes amb una càmera i com crear una API REST. A més a més, serà una bona ocasió per a fer networking, compartir inquietuds i experiències i crear sinèrgies.

Inscripcions

Les inscripcions al Tarragona Google I/O Extended són gratuïtes i ja es poden fer mitjançant el portal tarragonagoogleio.eventbrite.es