Jornada sobre impressió 3D a Reus

13.04.2015

El proper 17 d'abril firaReus acollirà una jornada tecnològica relacionada amb el món de les impressores en 3D. Diferents empreses del sector explicaran les noves vies de negoci i es presentaran les darreres novetats de les impressions en 3D i les seves aplicacions més directes en el camp de la medicina, l'automoció o l'educació.

Redacció TINET. Aquesta primera jornada d'impressió 3D de la demarcació de Tarragona, batejada com 3D Event, pretén donar resposta al creixent interès per tot el que aquesta nova forma de fabricació ofereix i alhora donar a conèixer les empreses que ja l'apliquen. Amb tot, el 3D Event és també un espai de networking en el que empresaris, emprenedors, empresaris, artesans, investigadors i estudiants podran posar en comú la seva experiència i coneixements sobre la impressió 3D.

3D EventPer tal d'oferir una perspectiva el més àmplia possible, 3D Event compta amb la presència d'experts que ja apliquen la impressió 3D en diferents camps. En la jornada es presentaran els usos i oportunitats que aquesta nova tecnologia ofereix al sector mèdic, al químic, a la indústria automobilística, a l'educació i formació, a la producció d'impressores 3D i també al consumidor final. El programa s'estructura en una ponència i dues taules rodones. Cal destacar la presència de noms propis com el d'Aleix Oriol, membre de l'equip de recerca i desenvolupament de Hewlett Packard, que en la seva ponència parlarà del potencial de la impressió 3D. 

A més del contingut formatiu i informatiu que ofereix la jornada, els visitants també tindran l'oportunitat de veure en directe el funcionament de diversos models d'impressores i escàners 3D així com també observar el resultat d'aquest procés de fabricació en maquetes, prototips de peces i objectes ja impresos. Així doncs, el 3D Event s'iniciarà a les 9 del matí i s'acabarà a les 2 del migdia i pretén ser el punt de trobada d'experts, interessats i curiosos per la tecnologia d'impressió 3D.

La incripció es pot fer via web a: www.firareus.com