La Biblioteca de Cambrils amplia l'oferta de llibres electrònics en català

05.08.2014

Des d'aquest mes d'agost els usuaris de la Biblioteca de Cambrils disposen de més de 30 títols nous, en català, instal•lats als lectors de llibres electrònics (e-reader) que es poden agafar en préstec. La Biblioteca disposa de 6 lectors de llibres electrònics de diverses marques  -iLiber (Longshine), Papyre 6.1 (Grammata) i miBuk (wolder) – que contenen llibres en català, castellà i anglès. Des d'aquest mes d’agost se n’ha ampliat el contingut amb més de 30 títols nous en català.

Dins de les novetats editorials es poden trobar llibres com Una família exemplar, de Genís Sinca; Desolacions, de David Vann; Balla, balla, balla, d’Haruki Murakami; No et miris el riu, de Mònica Batet; Una motxilla per a l’univers, d’Elsa Punset o No sé on és el límit, però sé on no és,  de Josef Ajram, entre molts altres.

El llistat complet del seu contingut es pot descarregar del web de la biblioteca (http://www.cambrils.cat/biblioteca/la-biblioteca/serveis/prestec) així com consultar les condicions del préstec tecnològic. Per a facilitar la localització de les novetats s’ha creat un tauler de Pinterest a l’adreça http://www.pinterest.com/bibliocambrils/e-book-català/

Als lectors miBuk també s’ha incorporat un fons de legislació vigent relativa al dret (administratiu, penal, social, tributari, civil, mercantil, urbanístic, d’educació i de sanitat) proporcionat per l’Agencia Estatal Boletín Oficial del Estado, en format epub.