La #Fotodeldia de Tarragona salta de les xarxes a una exposició a l'Espai Turisme

26.02.2015

L'Espai Turisme de l'Ajuntament de Tarragona acull l'exposició #Fotodeldia 2014, que es podrà visitar fins al 31 de març. La mostra, la segona edició d'aquest concurs popular a les xarxes socials Instagram i Facebook de Tarragona Turisme, és un recull de les 365 imatges seleccionades al llarg de 2014, una per cada dia de l'any.

Redacció TINET / Ajuntament de Tarragona. Els visitants de l'exposició podran triar, entre les dotze imatges guanyadores de cada mes, la millor foto de l'any 2014. Tant el públic, a través d'un sorteig, com l'autor de la millor instantània de l'any passat, podran guanyar un àpat per a dues persones i una visita guiada sorpresa a Tarragona.

FOTO: Marc Casanovas @marcasanovas

FOTO: Marc Casanovas @marcasanovas corresponent al mes d'abril

El Patronat Municipal de Turisme de Tarragona va iniciar el concurs de la #Fotodeldia l'1 de gener de 2013, i actualment ens trobem a la seva tercera edició. El mètode per participar és obert a tothom que tingui un perfil a Instagram i a Facebook. L'únic que ha de fer és etiquetar les imatges de la ciutat amb el hastag #Tarragona i esperar que la seva imatge sigui triada.

Cada dia se selecciona una fotografia amb aquesta etiqueta i es penja a la pàgina de Facebook de Tarragonaturisme (https://www.facebook.com/TarragonaTurisme) i a partir d'aquí són els seguidors de la pàgina en català –la xarxa amb més seguidors– els encarregats de votar les imatges que més els agraden, fins que el dia 4 del mes següent es tanca la votació i es procedeix al recompte de vots per proclamar la foto guanyadora del mes. El repte de la #fotodeldia continua aquest 2015.