La internet de les coses arriba a la cuina amb sucs tecnològics i orgànics

Juicero, és un aparell que permet fer sucs instantàniament i controlar les propietats i el consum a través d'una app

01.04.2016

La coneguda com Internet de les coses s'instal·la amb força també a la cuina. Una de les darreres aplicacions de la tecnologia al món dels aliments en l'àmbit domèstic és un aparell connectat a Internet, que fa sucs orgànics de manera neta i ràpida.

L'aparell Juicero té connexió a internet i una app informa de les propietats de la beguda que es consumirà, dels hàbits de cada usuar i també permet encarregar nous paquets de producte. Es comercialitza per 699 dòlars, de moment només a l'estat de Califòrnia, als Estats Units. Al darrere hi ha una empresa de nova creació que recentment ha rebut una forta inversió de 70 milions de dòlars per ampliar el negoci.

El dispositu funciona amb un sistema que, de manera semblant a les màquines de cafè amb càpsules, pressiona els paquets preparats amb fruita i verdures tallades per a obtenir el suc de manera instantània. Per encarregar nous paquets de producte s'ha de fer a través d'una subscripció i no es pot fer en cap establiment físic, de moment.

Els responsables de l'empresa destaquen el caràcter natural i ecològic dels seus productes i l'oportunitat que ofereix l'aparell per afavorir el consum d'aquest tipus de begudes més saludables gràcies a la senzillesa i l'estalvi de temps que representa.