La plataforma Verkami, explicada pel seu fundador a Tarragona

15.07.2014

Jonàs Sala, fundador de la plataforma Verkami, pronunciarà dijous, 17 de juliol, a l'Espai Jove Kesse de Tarragona la xerrada: “Verkami, trucs i consells per l’èxit del teu projecte”. Verkami és la plataforma de crowdfounding de referència per a creadors independents. Fundada a Barcelona l’any 2010, han treballat amb artistes de tots els àmbits de la creació per fer possible més de 2.000 projectes gràcies a les aportacions de 250.000 fans. La xerrada començarà a les 7 del vespre.

Què és Verkami?

Es defineix com una alternativa als models tradicionals de finançament per a artistes, creadors, dissenyadors, col·lectius... Un model basat en la complicitat amb el públic, una nova experiència de consum cultural i una component militant i de mecenatge.

Es presenten com una eina molt potent i multi-idioma en contínua evolució, assessorament personalitzat per tots i cadascun dels projectes per experts de les indústries culturals i la major comunitat europea d’amants de la cultura. Una combinació que marca la diferència i fa que els projectes a verkami tinguin una tassa d’èxit superior al 70%, única entre les grans plataformes de crowdfunding.