La TINETaula reprèn l'activitat amb noves activitats programades que arribaran aquest curs a 800 alumnes

Aquest curs 2015-2016 els tallers itinerants recorreran 40 municips de les nostres comarques

04.04.2016

La TINETaula, l’activitat formativa sobre les TIC i el bon ús d’Internet que organitza la Diputació, es reprèn aquest dilluns, 4 d’abril, després del període de vacances de Setmana Santa amb nous cursos programats a 27 municipis fins el mes de novembre. Durant l'actual edició 2015-2016, uns 800 alumnes passaran pels tallers itinerants que recorreran un total de 40 municipis de les nostres comarques per fer més accessible aquest tipus de formació a tota la població.

 Aquest dilluns, els cursos es traslladen a La Nou de Gaià (Tarragonès) i Els Muntells (Montsià) on els tallers es desenvoluparan fins el dia 15 d’abril. D’altra banda, des d’avui i fins el dia 13 es poden fer les inscripcions per als següents cursos programats, que tindran lloc a Tivissa (Ribera d’Ebre) i Vilabella (Alt Camp).

Dispositius mòbils i xarxes socials, nous continguts dels cursos

 La TINETaula ha renovat el seus continguts i en aquesta edició incorpora l'ús dels dispositius mòbils i el coneixement sobre les xarxes socials. La TINETaula és una activitat formativa, gratuïta i itinerant de la Diputació de Tarragona, que s’adreça als municipis de menys de 4.000 habitants de la demarcació. L'objectiu és que els ciutadans assoleixin els coneixements bàsics sobre Internet, les seves eines i serveis, i que aprenguin a optimitzar-ne els recursos.

La TINETaula s'organitza amb la col·laboració dels Ajuntaments dels diferents municipis. La Diputació de Tarragona aporta l’equipament informàtic, el professor que realitzarà l’activitat i el material didàctic i de difusió. Els consistoris, per la seva banda, faciliten l'espai que s'habilita com a aula amb el mobiliari necessari i connexió ADSL.

A cada municipi es fan dues sessions  dels cursos que s'ofereixen en horari de tarda. La durada és de nou dies, i hi participen una desena d'alumnes en cada sessió.
 
Els cursos que s'ofereixen dins l'activitat de la TINETaula són Internet a la teva mà, destinat a tothom que vulgui iniciar-se o aprofundir en la navegació per Internet i conèixer les eines bàsiques de la Xarxa des de diferents dispositius i Participa a les xarxes socials, adreçat a usuaris avançats que volen participar a Internet mitjançant la creació i la gestió de diferents perfils i eines socials.