A la venda les entrades per al TEDxReus 2015

La quarta edició del TEDxReus se celebrarà el proper 21 de novembre i espera aplegar més de 400 persones

04.09.2015

Les entrades per assistir al TEDxReus2015 estaran a la venda a partir d'aquest divendres, 4 de setembre, a partir de les 8 del vespre. El preu per persona és de 25 euros i es poden adquirir a través del web de l'esdeveniment. L'entrada inclou el dinar ja que la quarta edició del TEDxReus, que se celebrarà el 21 de novembre al Teatre Bartrina, organitzarà conferències i activitats durant tot el dia.

TEDxReus 2015Redacció TINET. Enguany, l'esdeveniment TEDxReus es desenvoluparà en dissabte (i no en divendres com era habitual) i inclourà un programa d'un dia de durada (amb dinar inclòs), amb 15 ponents i capacitat per a més de 400 assistents. L'ampliació del TEDxReus ha estat possible gràcies a l'èxit de les tres edicions anteriors, que ha permès renovar la llicència i poder organitzar per primer cop un esdeveniment que va més enllà de les 100 persones que fins ara tenia autoritzades.

El repte de l'edició 2015 del TEDxReus és contestar la pregunta “Què mou el Món?” i està orientada a explorar quina dimensió de l'ésser humà intervé més els esdeveniments i en els canvis que es produeixen al món i poder contestar, en la mesura del possible, quines facetes humanes predominen actualment en l'esdevenidor del món i quins seran els motors del món en el futur: la tecnologia, la innovació, l'art, l'educació, la revolució, l'exploració, la identitat...

Entre els diversos ponents d'aquesta edició destquen noms com Núria Picas, campiona del món d'ultra trails; Joan Antoni Mele, professional de la banca ètica; Ismael Palacín, director de la Fundació Jaume Bofill; Eugenio Moliní, consultor especialitzat en estratègia; Gina Tost, comunicadora digital; Albert Medrán, director de comunicació de Change.org: Mònica Terribes, periodista, entre altres.