L'app de la Festa Major de Reus et diu on és el seguici prement un botó

La geolocalització dels elements festius durant les celebracions de Sant Pere s'activa en començar la cercavila

20.06.2016

L’app de Sant Pere 2016 està disponible través de l’aplicació de ciutat Reus City, de l’Ajuntament de Reus amb una interessant novetat:  el botó ‘Seguici, on ets’ que permet ubicar els principals elements festius mentre fan les seves actuacions. La geolocalització s’activa quan comença la cercavila.

L’altra novetat és el botó ‘Al Mercadal’ una finestra virtual a la plaça, que connecta amb la webcam situada al Palau Municipal, i que reprodueix vídeo en directe, les 24 hores del dia, en un dels principals escenaris de la Festa Major.

A banda d’aquestes opcions, els usuaris trobaran els continguts habituals com són la programació acte a acte, continguts relacionats amb Sant Pere a les xarxes socials, els restaurants que ofereixen Bou i arròs i Esmorzars de forquilla, els itineraris de la festa, les notícies de Sant Pere a Reus.cat i la informació meteorològica. Tot plegat, amb els continguts adicionals associats a la geolocalització.

Podeu accedir a totes aquestes funcionalitats a través de l'app Reus City que uns podeu descarregar per a dispositius android i iOS.