Més de cent persones emprenedores participen en la 3a edició dels Premis Emprèn

La convocatòria, organitzada per la Diputació de Tarragona, ha rebut un total de 65 propostes del territori

10.08.2015

La convocatòria d’enguany dels Premis Emprèn, que organitza la Diputació de Tarragona per fomentar l'emprenedoria a la demarcació, ha comptat amb la participació de 116 persones, que han presentat un total de 65 propostes (49 del Camp de Tarragona i 16 de Terres de l’Ebre).

Redacció TINET / Diputació de Tarragona. Aquest concurs s’adreça a persones emprenedores del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre que vulguin posar en marxa un projecte empresarial, que tinguin una empresa consolidada o que hagin assumit la cessió d’un negoci existent.

La dotació global és de 35.000 euros, distribuïts entre 7 categories de 5.000 euros cadascuna. Enguany, les categories que han comptat amb més participació han estat:  l'Emprèn i sorprèn, que reconeix projectes empresarials innovadors, i l'Emprèn jove, que premia projectes liderats per joves d'entre 18 i 35 anys.

D'altra banda, les persones participants han pogut escollir entre tres continguts formatius segons les seves necessitats: “La gestió eficaç del temps”, “Community Management per a persones emprenedores” i “Competències personals i emprenedores”. Aquestes sessions de capacitació s’han portat a terme en diversos municipis del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre (Tarragona, Tortosa, Valls, el Vendrell, Salou, Falset, Flix i Camarles) i han estat impartides per diferents consultors especialitzats.

Els Premis Emprèn tenen com a objectiu fomentar l'emprenedoria, contribuir a l’aparició de noves iniciatives i reconèixer la consolidació empresarial. El lliurament d'aquests  premis tindrà lloc a finals d’any, a l’Auditori Diputació de Tarragona.

(Imatge destacada corresponent al lliurament dels premis de l'anterior edició. FOTO:  Diputació de Tarragona)