Nova edició de la Salou Lan Party

La trobada lúdico-tecnològica se celebrarà durant el cap de setmana del 23 al 25 d’octubre al Teatre Auditori de la població

22.10.2015

Redacció TINET. El programa juvenil de la Salou Lan Party (SLP) tornarà a desenvolupar-se en el Teatre Auditori de Salou aquest cap de setmana, a partir de les 6 de la tarda del 23 i fins al migdia del 25 d’octubre. Com és habitual, els participants duran els seus propis equips informàtics i s’endinsaran dins un entorn que mai dorm.

Enguany se celebren onze anys i s’ha volgut fer estrena de nombroses sorpreses com la de la participació de la jugadora professional del videojoc Counter-Strike: Global Offensive, Aidy Garcia, qui comptarà amb el patrocini de la companyia de renom Gigabyte.

Un any més l’Associació de Joves Informàtics de Salou (AJIS) preparen una jornada tecnológica on s’hi encabeixen tornejos de videojocs –de League of Legends, FIFA 15, Counter-Strike: Go i Hearthstone, entre els més rellevants–, amb els seus corresponents repartiments de premis i rifes d’accessoris informàtics.

A més, dissabte i diumenge de 10 del matí a 1 del migdia, els organitzadors habilitaran un espai pels infants i les noves tecnologies. I el dissabte a la tarda, faran la retransmissió de la semifinal del torneig mundial de League of Legends, per tothom que vulgui veure-ho acompanyat dels aficionats.