Recupera la presentació del llibre del 20è Premi TINET

La filòloga Anna Gispert i la guanyadora Amanda Bassa van ser les encarregades de presentar 'Obsessió i altres contes'"

27.11.2017

El llibre resultant de la vintena edició del Premi TINET de narrativa breu ja està al carrer. El passat 14 de novembre va tenir lloc la seva presentació pública. La filòloga, professora i presidenta de l'APELLC (Associació de Professionals i Estudiosos en Llengua i Literatura Catalanes), Anna Gispert, va ser l'encarregada de presentar el nou llibre. Gispert va fer un repàs de cadascun dels relats que conformen la publicació, encapçalat per Obsessió, el relat guanyador. La seva autora, la periodista mataronina Amanda Bassa, també hi va ser present i va presentar el seu conte com una història sobre l'empatia i com posar-se en la pell de l'altre, a través del paper d'una mare obsessionada per l'obsessió del seu fill.

L'acte va ser conduit per Ana Santos, regidora de l'Ajuntament de Tarragona, i va comptar també amb la participació de Laia Serret, autora de La barca, i de Joan Guasch, autor de Purgatori, els relats dels quals també estan recollits en el llibre.

La presentació, inclosa dins els actes de la Tardor Literària de Tarragona, va ser organitzada per la Casa de les Lletres i la Diputació de Tarragona i es va realitzar a la Llibreria de la Rambla de la ciutat.

Edició en paper

El nou llibre Obsessió i altres contes ha estat publicat en paper per Cossetània Edicions i, a més del la guanyadora, el llibre conté relats de Mireia Toda, Francesc Duch, Jesús Pacheco, Dani Vilaró, Teresa Barba, Pep Valsalobre, Laia Serret, Josep Masanés, Joan Carles González, Josep Pelfort, Jesús Argentó, Elies Campany, Maria Mas i Joan Guasch.

Convocatòria oberta per participar en la 21a edició

Ja està en marxa una nova convocatòria del Premi TINET així com de la resta de premis que conformen el cartell de Premis Literaris Ciutat de Tarragona, organitzats per l'Ajuntament de Tarragona, Omnium Cultural del Tarragonès i el Consorci de Normalització Lingüística de Tarragona.

El Premi Tinet està dotat amb 1.000 € per la Diputació de Tarragona i s’hi poden presentar contes en català, de tema lliure, d’entre 3 i 6 pàgines; l’edició de l’obra guanyadora junt a 14 finalistes corre a càrrec de Cossetània Edicions.

El termini de presentació d'originals finalitza el 15 de gener de 2018. Podeu consultar les bases als webs de TINET i de l'Ajuntament de Tarragona.