Reus.cat presenta la nova versió responsiva, amb un disseny que s’adapta a tots els dispositius

03.02.2015

L’Ajuntament de Reus posa en marxa la nova versió responsiva del web Reus.cat, que permet accedir a tots els continguts amb un disseny que s’adapta als diferents dispositius (mòbil, tauletes i ordinadors). En paral·lel, s’ha fet una actualització del disseny gràfic, que evoluciona mantenint la identitat.

Redacció TINET. A la nova portada del web han guanyat protagonisme els continguts audiovisuals, amb enllaços directes a vídeos del canal de YouTube de l’Ajuntament (que permet recuperar els plens municipals que s’emeten per streaming, i les campanyes de l’Ajuntament) i una finestra a instagram, que mostra imatges de ciutat dels comptes relacionats amb l’Ajuntament (Reus Promoció i Mercats de Reus). També es dóna més rellevància a les informacions de Transparència amb un botó que s’incorpora al menú principal, en primer nivell, enllaçant amb la pàgina web transparencia.reus.cat. Així mateix, es destaca l’apartat ‘A un clic’, una secció dinàmica que pretén facilitar l’accés als continguts més consultats.

Els usuaris de Reus.cat continuaran trobant en lloc destacat la informació meteorològica, la webcam a la plaça del Mercadal, el mapa de Reus, recentment actualitzat, i l’accés al nou Directori de telèfons i serveis.

Prop de mig milió de visites

Reus.cat va registrar durant 2014 un total de 486.691 visites i una de cada tres s’hi va connectar mitjançat dispositius mòbils i tauletes (24,5% mòbils i 7,3% tauletes). Les mòbils són les que més augmenten amb un increment del 61,3% en relació a l’any anterior. Les visites a través de tauleta pugen un 7,3%. En canvi, les visites a través de les sessions d’escriptori disminueixen un 4,5%, tot i que continuen sent majoritàries i encara representen el 68,2%.

Els usuaris van visitar l’any passat més d’1,3 milions de pàgines de Reus.cat (1.364.882 pàgines vistes).