Riudoms ampliarà la seva presència a la Viquipèdia amb una Viquimarató al novembre

27.10.2015

L'Amical Wikimedia i el Centre d'Estudis Riudomencs Arnau de Palomar han organitzat el 13 de novembre la Viquimarató Riudoms, amb l'objectiu d'actualitzar, ampliar i crear articles. La trobada inclourà també un petit curs d'edició wiki per a usuaris novells.es sobre Riudoms, els seus monuments, llocs emblemàtics i les seves persones més representatives.

Redacció TINET / Centre d'Estudis Riudomenc Arnau de Palomar (CERAP). El coordinador de l'activitat serà Lluís Madurell, editor de la Viquipèdia i membre d'Amical Wikimedia. L'activitat tindrà una durada mínima de dues hores. La participació és gratuïta i oberta a tothom i començarà a les 18:30.

Per realitzar la part pràctica, cal que els assistents dugueu un ordinador portàtil o una tauleta electrònica. Les persones interessades poden inscriure's al CERAP (cerap@cerap.cat) o en aquest enllaç.

Curs d’iniciació a la fotografia digital

D'altra banda és obert el període d'inscripció al Curs d’iniciació a la fotografia digital, que impartirà el fotògraf Mateu Salvat Papió els dijous del mes de novembre. Hi haurà sessions teòriques i pràctiques i els organitzadors, el CERAP, tenen previst organitzar una exposició amb les fotografies que que alumnes hagin captat durant el curs.

Dades del curs
Dies
: 5, 12, 19 i 26 de novembre. El dia 28, hi haurà una sortida d’unes 2 hores de durada, en què es podran fotografiar diversos indrets de Riudoms sota el guiatge de Mateu Salvat.
Horari: de 20:30 a 21:30.
Temari del curs: De l’analògic al digital-Càmeres-Sensors-La llum-Exposició-Enfocament-Composició-Gestió d’arxius.
Preu: 50 euros (socis del CERAP) i 60 (no socis).