Tallers gratuïts sobre Instagram a Tarragona

20.07.2015

Redacció TINET. La Biblioteca Pública de Tarragona, amb la col·laboració de la Comunitat d'Instagramers del Camp de Tarragona, ha organitzat dos tallers gratuïts sobre Instagram per aquest estiu. El primer estarà dedicat a aquelles persones que vulguin iniciar-se en aquesta xarxa social i, el segon, d'un caire més avançat, aprofundirà en les múltiples eines d'edició i en el funcionament de la xarxa.

La Biblioteca us proposa dos tallers gratuïts, un d'inicial i un d'avançat:

  • INICIA'T A L'INSTAGRAM. Dijous 23 de juliol de 10 h a 12 h. Per aprendre les nocions bàsiques per moure's per la xarxa social de moda: s'ensenyarà com obrir un compte, a editar, penjar i etiquetar una foto. Aquest taller és recomenable per a aquelles persones que vulguin iniciar-se a Instagram des de zero.
  • ELS SECRETS D'INSTAGRAM. Dijous 6 d'agost de 18 h a 20 h. Per aprofundir en les múltiples eines d'edició d'Instagram, en les bones i males pràctiques a la xarxa i en l'ús de les etiquetes i altres recursos i comportaments de la comunitat. També s'introduirà en altres eines d'edició fotogràfica com Snapseed. Aquest taller és ideal per a persones que portin algun temps a Instagram o que hi hagin penjat ja algunes imatges.

Les inscripcions es poden fer a la Biblioteca o per correu electrònic bptarragona.cultura@gencat.cat. Les places són limitades.