Tarragona acollirà aquest dissabte el 15è campionat de botifarra per Internet de ButiNet

Com a novetat d'enguany es celebrarà un campionat de dats predonats i un altre de sistema suís

26.01.2017

Redacció TINET. Els amants del tradicional joc de la Botifarra adaptat a les noves tecnologies, el ButiNET, tenen una nova cita a Tarragona aquest dissabte, 28 de gener. Aquest dia tindrà lloc el 15è campionat d'aquesta modalitat de joc, que va néixer a Tarragona, gràcies a la iniciativa del tinetaire Carles Albert Vallvé. La cita s'havia de celebrar a inicis de desembre, però es va posposar per coincidència amb el partit de futbol entre el Barça i el Madrid.

L'edició d'enguany estarà marcada per la celebració de dos campionats. El primer estarà dedicat a la tipologia de joc de dats predonats, on tothom juga amb les mateixes cartes, i que es celebrarà durant el matí. En canvi, durant la tarda, es celebrarà el clàssic campionat de sistema suís.

A través del portal de ButiNET es pot trobar tot allò necessari per jugar al joc de cartes de la botifarra a través d'Internet. A més, el web del joc, www.butinet.cat, és un portal de la Botifarra on s’hi poden trobar manuals, informació sobre campionats, fòrums, humor, i moltes més seccions.

Quan:
28 de gener 2017 (a les 10:00)

On:
Tarragona (Hotel Ciutat de Tarragona)

Horari:
9:30-10:00 Inscripcions.
10:00-13:30 Campionat de dats predonats.
13:30-15:00 Dinar.
15:00-20:00 Campionat suís 5 rondes.

Trobareu més informació sobre el campionat a: www.butinet.cat i al seu Facebook.