Un congrés debatrà a Reus la seguretat en l'intercanvi d'informació a la Xarxa

13.10.2014

El II Congrés de Seguretat a la Xarxa tindrà lloc a FiraReus dijous, 16 d'octubre a partir de les 9,30 h, organitzat per UOC-URV, el Cluster TIC Catalunya Sud i l'Ajuntament de Reus. Presentaran el Congrés Jordi Serra, director del màster interuniversitari de Seguretat en les TIC (UOC) i el professor de la URV Jordi Castellà. Les ponències aniran a càrrec de Vicente Díaz (Kapersky Lab), Urko Zurutza (mondragón Unibertsitatea) i Tomàs Roy (CESICAT, Generalitat).

També tindrà lloc una taula rodona sobre la ciberseguretat en l'entorn públic, i es presentaran els millors treballs finals de màster en Seguretat Informàtica. A la tarda es fan tallers-demostracions.

Podeu consultar al seu lloc web el programa complet del Congrés

Sobre els organitzadors

UOC-URV Con s'ha creat amb el propòsit de promoure l’intercanvi de coneixement entre els membres de la comunitat de la seguretat. Amb especial atenció als estudiants d’especialitats relacionades amb la seguretat de la informació en el seu terme més ampli.

Aquest esdeveniment vol ser un lloc de reunió anual on estudiants, postgraus i màsters puguin exposar els seus treballs de recerca acompanyants de reconeguts i contrastats professionals de la seguretat i on puguin compartir els seus coneixements. UOC-URV Con vol, també, mantenir el principi de neutralitat. Cal que qualsevol persona que presenti una xerrada pugui presentar les seves idees als membres de la comunitat de la seguretat, estudiants, professionals, empreses, aficionats, forces de seguretat de l’estat, hackers i acadèmics.

Tanmateix es vol evitar la censura, així mentre les opinions explicitades quedin lligades als límits de la legalitat, aquests continguts mai seran censurats i es vetllarà que siguin presentats amb el màxim rigor i professionalitat necessaris. Però per sobre de tot, l’esperit del UOC-URV Con és donar la oportunitat i ser una plataforma per a què estudiants i investigadors es donin a conèixer els seus treballs i la seva recerca en temes de seguretat, en un entorn d’intercanvi d’idees.