Un Pla d'Ocupació impulsat per la Diputació dóna feina i formació en el sector de les TIC a 20 persones en situació d'atur

El projecte es realitza en col·laboració amb el Clúster TIC, que agrupa 45 empreses del sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació

04.10.2017

Redacció. La Diputació de Tarragona, en col·laboració amb el Clúster TIC, impulsa un nou Pla d'Ocupació de Formació que ofereix formació de caire pràctic i teòric i que donarà feina i formació en el sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació a 20 persones. El programa, que s'ha posat en marxa aquest dilluns té l'objectiu d'afavorir la capacitació i la inserció laboral de persones que es troben en situació d'atur, la majoria d'elles menors de 30 anys.

Les 20 persones seleccionades participaran en un programa remunerat de 6 mesos de durada, a través del qual accediran a més de 400 hores de formació, bàsicament en l'àmbit tecnològic (Mainframes i Java), però també s'inclou un mòdul de llengua anglesa. A més, durant aquest període faran pràctiques remunerades en empreses del sector, que formen part del Clúster TIC. D’aquesta manera, mentre els participants es formen obtenen experiència laboral.

La Diputació de Tarragona impulsa aquest projecte ocupacional de formació de qualitat, teòrica i pràctica, a través de l’Àrea de Recursos Humans i Polítiques Actives d’Ocupació, per contribuir a la lluita contra l'atur juvenil.  Es tracta del tercer projecte d'aquest tipus que, en aquest cas, compta amb les ajudes del Programa Operatiu d'Ocupació Juvenil i del Fons Social Europeu, en el marc del programa de Garantia Juvenil.