'Geografies de l’absència i altres contes', ja disponible a les llibreries

La publicació recull una selecció dels relats presentats en el 22è Premi TINET de narrativa curta per Internet

15.11.2019

La llibreria Adserà de Tarragona ha acollit aquest dijous, 14 de novembre, la presentació del volum guanyador del darrer Premi Tinet de narrativa curta per Internet, “Geografies de l’absència i altres contes” (Cossetània edicions). En aquest volum es recullen el conte guanyador, que li dona títol, escrit per Xavier Mas Craviotto, i altres 14 relats finalistes.

A la presentació, que va anar a càrrec de l’escriptor Andreu Carranza, hi va assistir l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà; l’autor del conte guanyador, Xavier Mas Craviotto; altres autors seleccionats; representants de les entitats col·laboradores i nombrós públic. També hi va ser present la representant de la Diputació de Tarragona, la diputada Sílvia Puerto.

El Premi Tinet de narrativa curta per Internet, convocat per l’Ajuntament de Tarragona, Òmnium Cultural i el Centre de Normalització Lingüística, està inclòs en el cartell de Premis Literaris Ciutat de Tarragona i està patrocinat per la Diputació de Tarragona. El volum resultant és publicat cada any per Cossetània edicions dins la seva col·lecció Narratives. A més, la Diputació el posa a disposició del públic en format electrònic dins la seva plataforma Tinet.

D’altra banda, cal assenyalar que ja està convocada una nova edició del Premi Tinet i dels altres Premis Literaris Ciutat de Tarragona; el termini per a la presentació dels treballs finalitza el dia 15 de gener de 2020. Les bases es  poden consultar a la pàgina web de la Casa de les Lletres.