Nova edició del Premi TINET de narrativa curta

El termini de presentació de relats finalitza el proper 15 de gener de 2019. La persona guanyadora s'emportarà 1.000 euros i la Musa de bronze de Tarragona.

08.11.2018

Redacció TINET. Ja és oberta la convocatòria per participar en la 22è Premi de narrativa curta per Internet TINET així com la resta de guardons que formen part de la 29a edició dels Premis Literaris Ciutat de Tarragona, el 29è Premi Ciutat de Tarragona de novel·la Pin i Soler i el 19è Premi-beca de traducció Vidal Alcover.

Cartell del 22è Premi TINETEl certamen literari és organitzat per la Casa de les Lletres de l’Ajuntament de Tarragona, juntament amb Omnium Cultural del Tarragonès i el Centre de Normalització Lingüística de Tarragona. El Premi Tinet està dotat amb 1.000€ per la Diputació de Tarragona i s’hi poden presentar contes en català, de tema lliure, d’entre 3 i 6 pàgines; l’edició de l’obra guanyadora junt a 14 finalistes corre a càrrec de Cossetània edicions.

Els treballs que optin als premis es poden presentar fins al 15 de gener de 2019 i el lliurament tindrà lloc el dia 11 de maig de 2019, al Teatre Metropol. Aquest any, els membres del jurat s’han seleccionat tenint en compte la solvència de la trajectòria professional de cadascun i buscant l’equilibri entre la presència de dones i homes. En el cas del TINET, formaran part del jurat Noemi Bagés, Andreu Carranza, Teresa Colom, Lurdes Malgrat, Albert Ventura i Amadeu Roig com a secretari.

Presentació del llibre de la 21a convocatòria

El proper dia 20 de novembre es presentarà el volum guanyador del Premi Tinet de narrativa curta per Internet, Cara de peix i altres contes (Cossetània edicions), a les 19.30 h a la Llibreria Adserà, de Tarragona. En aquest volum es recullen el conte guanyador, que li dona títol, escrit per M. Victòria Lovaina, i altres 14 relats.