360 Security

Antivirus i optimitzador

28.08.2015

Un dels antivirus més coneguts per a dispositius Android (amb versions pròpies per a Windows i Mac). A més a més de la protecció contra virus, troians i malware, inclou altres funcionalitats interessants: neteja d'arxius brossa, optimització de memòria RAM (Boost), localitzador del mòbil en cas de pèrdua (a través de Google), bloqueig per contrasenya configurable sobre aplicacions sensibles...

 

360 SecurityGratuït
Web: www.360safe.com
Android, Windows i Mac

Aplicació d'origen xinès que ofereix gratuïtament diverses funcions de seguretat i d'optimització de recursos del sistema per a plataformes Android, Windows i Mac.

Versió per a WINDOWS

També hi ha disponibles dues versions gratuïtes de l'aplicació per al sistema operatiu WIndows per a PC. La primera, anomenada 360 Total Security Essential, aporta bàsicament les funcionalitats típiques d'antivirus (detecció d'amenaces, robatori de dades, actualitzacions...). La segona, 360 Total Security, disposa, a més de les funcions antivirus, d'eines d'optimització del sistema, de neteja d'arxius brossa i verificació de seguretat de la xarxa wifi.

En el cas de la seva funció antivirus, l'aplicació és compatible amb la base de dades de virus de Bitdefender i Avira.

Versió per a MAC

Per a PC amb sistema operatiu MAC hi ha disponible una altra versió de l'aplicació, 360 Total Security Mac, que ofereix protecció antivirus, eliminació d'arxius brossa i eliminació fàcil d'aplicacions de tercers.