AudioSnaps

Fotografies amb àudio

02.02.2015

Captura el teu món amb el teu mòbil i guarda les fotografies amb un tall d'àudio de 5 segons del mateix moment en què les vas tirar. Amb Audiosnaps podràs guardar petits instants de vida, amb la foto i els primers plors d'un bebè acabat de néixer o la calma d'un petit rierol amagat al mig de la muntanya.

 

AudioSnapsGratuït
Web: audiosnaps.com
Android i iOS

A més de fer la captura de la foto i el tall d'àudio de cinc segons (en el mateix moment), l'aplicació permet compartir els resultats a través de les xarxes socials Facebook, Twitter i la mateixa AudioSnaps. Les captures també es poden compartir a través de qualsevol web amb una incrustació (similar a la dels vídeos de Youtube) des del web www.audiosnaps.com.

En el cas que l'usuari comparteixi el fitxer a través de qualsevol altra via (Bluetooth, correu...), per poder accedir a la reproducció d'àudio, el remitent haurà de disposar de l'aplicació (o qualsevol altre software compatible) en el seu dispositiu mòbil.

Nota: el telèfons Samsung Galaxy S4 incorporen de sèrie aquest tipus de tecnologia que captura fotografia i àudio conjuntament.