Unes 250 persones de municipis petits ja s'han beneficiat de les activitats de la 8a edició de la TINETaula

Les activitats es reemprendran el proper 2 de setembre a Vallmoll i Móra d'Ebre

19.07.2019

Redacció TINET. Aquesta setmana han finalitzat les activitats de la TINETaula abans de la seva aturada estiuenca. Des de que es van iniciar els cursos formatius de la 8a convocatòria de la TINETaula, el passat 19 de novembre de 2018, unes 250 persones d'una vintena de municipis petits del Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i el Baix Penedès han pogut iniciar-se i aprofundir en el món d'Internet i els dispositius mòbils.

La TINETaula és una activitat formativa, gratuïta i itinerant, de la Diputació de Tarragona dirigida als municipis de menys de 4.000 habitants de la província de Tarragona, amb l'objectiu que la ciutadania assoleixi els coneixements bàsics per saber moure's per Internet i per a què aprenguin a optimitzar-ne els recursos. Els cursos tenen una durada de 9 dies i tracten sobre l'Internet multidispositiu, les xarxes socials, la creació de blogs, els serveis al núvol o la seguretat i la privadesa a les gestions i les compres en línia.

La darrera població en beneficiar-se dels cursos ha estat Sarral, a la Conca de Barberà, i les properes seran Vallmoll, a l'Alt Camp, i Móra la Nova, a la Ribera d'Ebre, a partir del 2 de setembre. Les persones interessades podran inscriure's a les activitats dues setmanes abans de l'inici dels cursos en els respectius ajuntaments.

La TINETaula continuarà així la seva activitat fins a finals d'anys amb activitats programades també a el Montmell, Miravet, Almoster, la Torre de l'Espanyol, la Secuita, el Pinell de Brai, Albinyana, Tivissa, les Borges del Camp i Batea.