Fins el dia 15 de gener es poden presentar les obres que opten al Premi TINET de narrativa

El dia 15 de gener finalitza el termini per a presentar els treballs de la 19a edició, en el marc d'una nova convocatòria dels Premis Literaris Ciutat de Tarragona

05.01.2016

El dia 15 de gener d'aquest 2016  acaba el termini per a presentar les obres aspirants a guanyar el Premi TINET de narrativa curta, un guardó que s'emmarca en la convocatòria 2015-2016 dels  Premis Literaris Ciutat de Tarragona.

Redacció TINET. El Premi TINET, que compta amb el patrocini de la Diputació de Tarragona, està dotat amb 1.000 euros. L'obra guanyadora i una selecció de treballs els editarà Cossetània edicions.  Aquest guardó arriba a la seva dinovena edició. Els altres dos premis que es convoquen són el 25è Premi Ciutat de Tarragona de novel•la Pin i Soler, dotat amb 21.000 euros, que editarà Angle editorial i el 15è Premi de traducció Vidal Alcover, dotat amb 12.000 euros, que editarà Edicions 1984.

Els organitzadors dels premis són l'Ajuntament de Tarragona, Òmnium Cultural del Tarragonès i Centre de Normalització Lingüística de Tarragona.  Com en anys anteriors. la presentació dels treballs es fa per correu electrònic i  el lliurament dels premis tindrà lloc un dissabte del mes de maig, en el transcurs d’un acte que s’anunciarà oportunament.

El Premi TINET arriba en aquesta ocasió a la seva dinovena edició. Els autors que optin al guardó hauran de presentar narracions breus de tema lliure, escrits en llengua catalana i fer arribar els seus treballs a l'adreça lletres.tgna@tarragona.cat. El premi compta amb una dotació de 1.000 euros i la Musa de bronze de Tarragona. Podeu consultar ja les bases d'aquesta edició.

Pel que fa a l'edició, el relat guanyador, junt a un nombre de relats no superior a 14, igualment seleccionat pel jurat, serà editat per Cossetània Edicions. D'altra banda, la Diputació de Tarragona publicarà aquest mateix recull al web de TINET www.tinet.cat en format digital.

El jurat del premi està integrat per Noemi Bagés, Josep Ballester, Òscar Palazón, Andreu Carranza, Lurdes Malgrat, i Amadeu Roig com a secretari.