Jornada sobre Android Wear a Tarragona

12.06.2014

Arriba a Tarragona el primer esdeveniment sobre Android Wear, la nova aposta de Google pel desenvolupament d'aplicacions per a dispositius wearables com rellotges, polseres, etc. L'esdeveniment l'organitza el Grup de Desenvolupadors Google de Tarragona (GDG Tarragona) i TarracoDroid amb la col·laboració de Tarragona Impulsa i es durà a terme aquest dissabte, 14 de juny, a les 10 del matí a les instal·lacions de Tarragona Impulsa situades dins l'espai de la Tabacalera.

Durant la jornada es realitzarà una petita introducció a Android Wear per a posteriorment pensar què es pot arribar a desenvolupar per aquesta nova plataforma i, entre tots els participants, crear equips de treball per anar desenvolupant diferents projectes. La jornada es clourà amb la presentació dels prototips a la resta de participants.

La jornada va adreçada a desenvolupadors i dissenyadors que tinguin ganes d'aprendre, crear i passar-ho bé experimentant amb aquesta nova plataforma de desenvolupament, els wearables. Els interessats cal que s'incriguin prèviament a través d'Internet. A més, els participants hauran de portar el seu ordinador portàtil i el programari necessari instal·lat per aprofitar al màxim la jornada (per poder desenvolupar per Android Wear cal registrar-se a la Developer Preview prèviament i aquesta alta pot tardar un dia).

Google premiarà els millors projectes amb un voucher que es podrà bescanviar de forma gratuïta per un dispositiu Android Wear quan surtin a la venda els pròxims mesos.

Més informació al web de GDG Tarragona.