La literatura i les xarxes socials, a debat

19.02.2015

Redacció TINET. L'Escola de Lletres de Tarragona oferirà el proper dissabte, 21 de febrer, una sessió oberta on es debatrà sobre literatura actual i noves tendències digitals. El taller obrirà un espai de conversa i interacció per discutir sobre les noves narratives en un entorn digitalitzat, l'experimentació literària amb nous formats, les possibilitats de difusió per a autors novells, les relacions de l'autor amb les xarxes socials i els nous canals de promoció i autoedició. Així mateix, el monogràfic servirà per aproximar-se als nous llenguatges digitals, les narratives transmedia i a nous fenòmens literaris, com ara l'Alt Lit.

La sessió de «Literatura i xarxes socials» tindrà lloc el 21 de febrer, de 18 a 20h, a la seu de l'Escola de Lletres (carrer Major, 39). El taller s'emmarca dins del cicle de monogràfics gratuïts que programa l'Escola de Lletres periòdicament. Un cicle que neix amb la voluntat d'ampliar l'oferta docent de l'Escola i d'atendre els interessos literaris que poden despertar-se a la nostra ciutat. En aquesta ocasió, la sessió estarà dirigida per Ana M. Caballero, periodista que actualment treballa en el món editorial i professora del Taller de Periodisme i Literatura de l'Escola de Lletres. 

El cicle obert de monogràfics gratuïts de l'Escola de Lletres s'estendrà al llarg del curs amb sessions de temàtiques variades entorn al món de la literatura, com ara un taller d'introducció a la traducció literària (11 i 18 d'abril) o una sessió on es tractarà l'imaginari literari occidental des de la perspectiva de gènere i queer (14 de març).