Presentació del llibre "Els noms de les vaques i altres contes", en directe per Internet

Segueix-la en streaming a través d'aquesta pàgina o accedint al canal de TINET a Youtube

11.11.2015

Aquest dimecres, 11 de novembre, es presenta a les 7 de la tarda a la llibreria La Rambla de Tarragona el llibre resultant del 18è Premi TINET de narrativa curta per Internet. Et convidem a venir in situ o a seguir l'esdeveniment en directe a través d'Internet.
 

Accés al Canal de TINET a Youtube


El Premi TINET de narrativa curta va ser pioner pel que fa a l'ús d'Internet, tant en la participació dels autors, com en la difusió de les obres guanyadores. Però a més de la versió online, no ha faltat mai l'edició en paper. Enguany, en el marc de la Tardor Literària de Tarragona, tindrà lloc la presentació del llibre físic "Els noms de les vaques" que recull el relat guanyador i les obres finalistes de la 18ena edició. Per primer cop, però, aquest esdeveniment enllaçarà amb la filosofia tecnològica del guardó gràcies a la difusió en streaming de l'acte a través del canal de Youtube de TINET i des d'aquest mateix lloc.

L’acte tindrà avui dimecres 11 de novembre, a les 7 del vespre, a la Llibreria de la Rambla (Rambla Nova, 99. Tarragona). La presentació anirà a càrrec de Lurdes Malgrat, escriptora i directora de l’Escola de Lletres de Tarragona i hi assistirà l'autora del relat guanyador, Nela Miralles i Puyol. La presentació del llibre, editat per Cossetània Edicions, s'integra en un ampli programa d'actes de la Tardor Literària de Tarragona.

L'autora i l'obra guanyadora
La guanyadora de la divuitena edició del Premi TINET de narrativa curta, Nela Miralles i Pujol, va néixer a Vilassar de Dalt (El Maresme) fa 48 anys. Després de cursar estudis de Psicologia a la Universitat de Barcelona,  s'ha dedicat a diverses ocupacions, però sempre a la mateixa afició: l'escriptura: des de la poesia, durant l'adolescència i la joventut, fins la narrativa, els darrers anys.

El treball que va obtenir el premi TINET va ser considerat el millor pel jurat del guardó, que va qualificar-lo com "un relat molt ben estructurat que demostra un domini excel•lent de la llengua, amb una prosa fluïda que avança àgil acompanyada de l'ús d'uns recursos acurats, encertats i rics. Un conte de gran sensibilitat que fa clara la pèrdua de la candidesa d’una nena que creix i que veu com les persones que estima s’apaguen, moren, són derrotades... mentre dibuixa un món perdut".