Reus.cat incorpora una nova utilitat de Directori per facilitar els contactes i la localització dels punts d’interès de la ciutat

21.01.2015

L’Ajuntament de Reus publica al web Reus.cat un nou directori de serveis i punts d’interès de la ciutat per tal de facilitar la cerca dels contactes telefònic o electrònic i les localitzacions dels serveis municipals o de punts d'interès de la ciutat. També es publica una nova versió de plànol de la ciutat enllaçat a aquest directori que utilitza la tecnologia Google Maps adaptant-se a la visualització en qualsevol dispositiu mòbil, tauleta o ordinador per agilitzar la ubicació intuïtiva en el mapa.

Redacció TINET. L’eina permet utilitzar la tecnologia que ofereix Google, en aquest cas personalitzada amb la informació dels serveis de l’Ajuntament de Reus i els punts d’interès turístic ubicats al mapa com restaurants, allotjaments i rutes turístiques de la ciutat. El directori facilita la recerca de punts amb descripció de l’adreça postal, telèfon, correu electrònic, adreça web, horaris, ubicació al mapa i els botons “Com arribar-hi” i “Veure al mapa ciutat”.

Noves utilitats

Obre noves possibilitats com, per exemple, l’opció d’integrar la informació en noves aplicacions, incloses les que es basen en la geolocalització dels terminals des d’on es fa la consulta. Permet calcular rutes, trobar les parades de Reus Transport de la zona amb la previsió del temps que queda d'arribada del pròxim bus i veure les línies més properes.

Les fitxes de localització s’ofereixen agrupades per temes (Oficines d’Atenció Ciutadana, Turisme i Comerç, Ensenyament, Cultura, Serveis Sanitaris, Benestar Social…). La categorització permet seleccionar tots els equipaments d’una mateixa classe, d’acord amb l’interès de la cerca. Alhora, s’incorpora un cercador per fer encara més efectiva la localització.

Amb aquests nous serveis, l'objectiu de l'Ajuntament de Reus és promocionar i facilitar la informació de contacte i d'ubicació dels serveis públics i els llocs d'interès de la ciutat des d'internet pels usuaris mòbils que viuen a Reus o el visiten.