museus

museus

El Museu d'història de Cambrils guia els visitants amb els seus smartphones

Des d’inici del mes d’agost, els visitants del Museu d’Història de Cambrils ja poden gaudir d’una nova eina digital. Es tracta de Visitmuseum, que posa a l’abast del turista, des del seu propi dispositiu mòbil, la informació necessària per realitzar la visita d’un museu. Aquesta eina digital està disponible en cinc idiomes (català, aranès, castellà, anglès i francès) i s’hi accedeix gratuïtament, a través del mòbil.
l'Espluga de Francolí

Les entrades dels museus de l’Espluga ja es comercialitzen per Internet

El Museu de la Vida Rural, les Coves de l’Espluga i la Fassina Balanyà han posat a la venda a partir d’aquest mes d’octubre les seves entrades als museus en la plataforma digital Catalunya Experience. Això significa que des de qualsevol lloc del món els usuaris podran reservar i comprar anticipadament una entrada per visitar aquests museus.
EADT

Estudiants de l'EADT participen a WikiArS elaborant il·lustracions sobre Tàrraco

La iniciativa s'emmarca dins el projecte de Wikimedia per involucrar les escoles d'art i disseny en la generació de continguts lliures a la Xarxa vinculats a la cultura del nostre territori. El Museu Nacional Arqueològic n'ha assumit la supervisió científica.
Subscriure a Etiquetes: museus