QuickTime Player

Reproductor de vídeo

17.09.2014

Aquest és el clàssic reproductor de vídeo de la casa Apple. Et permet gaudir dels formats més avançats de vídeo amb qualitat excepcional. Inclou uns controladors de reproducció simples, ja que la mateixa aplicació elegeix el tipus de reproducció més idònea en cada cas, sobretot quan identifica un arxiu .MOV a la web.

 

QuickTimeGratuït
Web: www.apple.com
Windows i Mac

QuickTime 7 Player aprofita la tecnología de compressió de vídeo més avançada, anomenada H.264, que s'ha convertit en el nou estàndard de la indústria, obtenint ràpidament un gran suport. A més, t'ofereix la reproducció a pantalla completa, una característica destacada en aquest reproductor que en versions antigues gratuïtes no estava disponible.

Per emetre a través de la xarxa, QuickTime és capaç d'identificar automàticament la velocitat de connexió i selecciona la qualitat més alta possible amb l'ample de banda disponible. A més, si perds la connexió mentre mires una emissió de vídeo, es reconnecta automàticament.

L'aplicació proporciona un excepcional so multicanal; de fet, t'ofereix fins 24 canals de so, de manera que si la pel·lícula conté so envolvent, podràs gaudir-lo a través dels teus altaveus de so envolvent. QuickTime 7 Player és compatible amb una àmplia varietat de formats d'àudio estàndar, com AIFF, WAV, MOV, MP4 (solament AAC), CAF i AAC/ADTS.