Xvid

Còdec per transformar i llegir el format Xvid

08.10.2014

Aquest còdec et permetrà codificar (i descodificar) les teves pel·lícules en format Xvid perquè ocupin menys espai en el teu disc dur, sense allunyar-se gaire de la qualitat original. A més, amb la seva instal·lació podràs veure tots els fitxers en aquest format a través del teu reproductor habitual.

 

XvidSoftware lliure
Web: www.xvid.org
Widows i Linux

Xvid és un codificador-descodificador (còdec) comparable amb el DivX, però amb la diferència de ser programari lliure. Podràs comprimir les teves pel·lícules amb rapidesa, així com transformar els teus arxius d'àudio en format .MP3, sense perdre qualitat en la reproducció. Xvid elimina aquella informació que no és important per la percepció humana.

Atesa la seva lliure disponibilitat i desenvolupament, l'aplicació compta amb el suport de moltes aplicacions relacionades amb el vídeo (reproductors, reproductors de DVD, càmeres digitals...). Existeixen una gran quantitat d'aplicacions (i dispositius) que suporten la reproducció de vídeo Xvid i la seva codificació, moltes d'elles són lliures i gratuïtes. Per exemple, podràs capturar en temps real un vídeo d'una targeta de TV.