Retrata el teu Sant Jordi i participa en la nova edició del concurs d'Instagram de la Diputació

Els participants hauran de mostrar a través de les seves fotografies com viuen aquesta festa al Camp de Tarragona i a les Terres de l'Ebre

19.04.2018

Concurs de Sant Jordi 2018Redacció TINET. La Diputació de Tarragona torna a organitzar enguany el concurs fotogràfic #SantJordiDipta a la xarxa social Instagram. L'objectiu d'aquest certamen és que els participants comparteixin les imatges de la celebració de la Diada de Sant Jordi i les diferents maneres de viure-la al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre.

Les fotografies han de correspondre a l'edició d'enguany d'aquest esdeveniment festiu, social i cultural del calendari i han d'estar realitzades dins de l’àrea geogràfica del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre. Les tres millors fotografies aconseguiran un premi consistent en un lot de llibres editats per la Diputació de Tarragona.

Per participar-hi, caldrà compartir les fotografies a la xarxa Instagram i comentar-les utilitzant les etiquetes #SantJordiDipta i #ConcursDipta2018, a més hauran de seguir el perfil de la Diputació en aquesta mateixa xarxa: @dipta_cat. El termini per participar al concurs comença el 17 d’abril de 2018 a les 00:00 hores i finalitza el 29 d'abril de 2018 a les 23:59 hores. Les bases completes es poden consultar al web de la Diputació.